Smeštaj sportskih ekipa

Kada su u pitanju sportska takmičenja od pionirskog uzrasta pa do seniora i veterana koja se organizuju u Somboru Motel Beli Dvor je nezaobilazan objekat za smeštaj učestnika tih takmičenja.
Zato su naši česti gosti akteri i sudionici raznih sportskih manifestacija od školskih olimpijada do profesionalnih takmičenja međunarodnog nivoa. Uslovi koje naš motel pruža, uz blizinu sportske hale Mostonga (udaljena od Belog Dvora samo 1km) u kojoj se takmičenja najčešće održavaju razlog su tome.

Veliki smeštajni i restoranski kapacitet našeg motela (100 ležaja i 250 mesta u restoranu) te prostrani parking za autobuse i putničke automobile koji je pod stalnim nadzoram naše čuvarske službe, omogućuju takmičarima i njigovim stručnim timovima psihičku opuštenost i maksimalnu koncentraciju na postizanje planiranih rezultata na sportskom polju.
Naravno da su i cene naših usluga za takve prilike konkurentne i izuzetno povoljne.

U prilici smo da Vam ponudimo sledeće smeštajne i restoranske usluge:

  • Pun pansion po ceni od 1500din po osobi
  • polupansion po ceni od 1250din po osobi
  • noćenje sa doručkom po ceni od 1000din po osobi
  • prenoćište po ceni od 800din po osobi
  • prolazni ručak po ceni od 400din po osobi

NAPOMENA:
Meni za učesnike sportskih takmičenja uvek pravimo po predlogu stručnog dela ekipe uvažujući njihove zahteve u pogledu količine kalorija i vitamina koji su optimalni za organizam takmičara.