Organizacije svadbi

Verovatno nema stanovnika Sombora i njegove okoline koji bar jednom nije bio na svadbi, krštenju, proslavi rođendana, bračnih jubileja ili sličnih porodičnih slavlja organizovanih u restoranu motela Beli Dvor.

Kapaciteti našeg restorana je 280 mesta, prostran i lepo uređen parking prostor, sobe u kojima gosti pozvani na slavlje mogu odsesti, uz ljubazno i stručno osoblje razlog su što se mnogi gosti odlučuju da oragnizuju ovih za svaku porodicu veoma važnih događaja povere upravo nama.
To je uz veoma povoljne cene i našu spremnost da u svakom pogledu izađemo u susret Vašim zahtevima i u svemu nađemo kompromis .
A nama će biti velika čast i posebno zadovoljstvo ako nam i Vi, kao i mnogi pre Vas ukažete poverenje da upravo mi svojom organizacijom doprinesemo da Vaše porodično slavlje protekne u skladu sa Vašim očekivanjima, pa čak i mnogo bolje od očekivanog kako smo do sada često puta imali priliku da čujemo od domaćina i njihovih gostiju. Iskrene i lepe reči naših gostiju predstavljaju najbolju preporuku našeg objekta.

A naša deviza da mogućnost dogovora uvek postoji dala je kroz našu dugogodišnju praksu povoljne rezultate, korisnike naših usluga učinila u svakom pogledu veoma zadovoljnim.