Organizacija seminara

Za organizaciju seminara, raznih prezentacija i poslovnih sastanaka motel Beli Dvor je veoma pogodan ugostiteljski objekat. U našim sobama udobno se može smestiti 100 učesnika takvih manifestacija, a lep i prostran restoran, kapaciteta 280 mesta, koji ima nekoliko separea, čine skoro savršen prostor u kome u najoptimalnijim uslovima možete organizovati seminare i poslovne sastanke, ili vršiti prezentaciju svojih proizvoda i usluga.
Uz sve to ne morate brinuti gde ćete Vi i Vaši gosti parkirati svoje automobile, jer se u našem prostranom i lepo uređenom dvorištu nalazi i veliki parking, koji je dano-noćno čuvan, tako da je bezbednost Vaših četvorotočkaša zagarantovana.

A naše ljubazno osoblje, koje će Vas vrlo srdačno dočekati i ispratiti, i u svakom momentu Vam stajati na usluzi sigurno će biti jedan od segmenata, koji će Vam boravak u našem objektu učiniti izuzetno prijatnim i zbog kojeg ćete sigurno poželeti da opet dođete, a Vašim prijateljima i poslovnim partnerima najiskrenije preporučiti usluge našeg motela.

Tu je naravno i mogućnost raznih kompromisa i dogovora, kao i veoma povoljne cene.

NAPOMENA:
Ukoliko Vi to želite, prilikom boravka u našem objektu nakon profesionalnog dela koji je razlog Vašeg boravka kod nas, možete se opustiti uz prijatne zvuke poznatih somborskih tamburaša.